Don't cry for me....Tilburg
Schermafbeelding 2020 12 04 om 153642

Don't cry for me....Tilburg

Aan alle klanten en vrienden van de shop,
Helaas wil ik je hierbij laten weten dat er per begin oktober een einde komt aan tattooshop Oneness in Tilburg zoals je die nu kent. Het was een mooi experiment maar het bleek van redelijk korte duur. Na de lastige Coronaperiode en het vertrek van Pieter, heeft ook Sjoerd te kennen gegeven dat hij ergens anders gaat werken. De ruimte van de Tilburgse shop is te groot en de kosten zijn te hoog om samen met Kim en Iris door te kunnen gaan. Even leek het het er nog op dat we open konden blijven omdat er iemand anders terug zou komen, maar ook dat mocht jammer genoeg niet zo zijn.
Uiteraard blijf ik naar hartelust tatoeëren! Het kan zijn dat ik het wat rustiger aan ga doen om me wat meer te richten op mijn schilder- en tekenambities. Maar weet dat je me voor lopende, nieuwe of oude interessante projecten altijd kunt benaderen. Het is mijn plan om hier en daar te gaan werken en op die manier kom ik vast regelmatig bij je in de buurt om aan je project te werken. Ik hou enorm veel van mijn klanten en ik voel me erg verbonden met jullie, dus ik zal er alles aan blijven doen om onze afspraken na te komen en onze projecten tot een mooi einde te brengen.Als je een afspraak wil met Sjoerd of met Iris, dan kan je ze natuurlijk zelf benaderen. Voor afspraken met mij kun je me mailen of je appt met Kim, zij blijft me assisteren.
Ook ben ik bezig met een mailinglijst, waar je binnenkort bericht van zal krijgen. Via die weg zal ik iedereen die wil op de hoogte houden van waar ik aan het werk zal zijn en van nieuwe projecten en ideeën (bijvoorbeeld van het boek over mijn werk waar ik mee bezig ben!)
Alvast bedankt voor het vertrouwen in Oneness van de afgelopen jaren. Het was me een waar genoegen om je van dienst te kunnen zijn in Tilburg. Laten we in contact blijven. ❤️🙏🏼❤️🙏🏼🙏🏼